Bună!


Sunt Carmen Ungureanu şi sunt consultant financiar în asigurări de viaţă, sănătate şi economisire.

Rolul meu ca şi consultant este să fiu alături de oamenii care colaborează cu mine şi să îi ajut în momentele în care evenimentele neprevăzute apar, reducând astfel consecinţele financiare.

Grija pentru viitor înseamnă mai mult decât economisire.

Uneori, ne confruntăm cu evenimente neprevăzute, precum situaţii medicale care ne pot împiedica îndeplinirea planurilor pe care le avem şi pentru care avem nevoie de protecţie, mai ales atunci când este necesar tratament în străinătate.

Fie că mă crezi sau nu, te invit să dai doar o singură căutare pe internet şi să vezi câţi oameni se află în aceste situaţii care i-au luat pe nepregătite.

Din nefericire, nu suntem invincibili, iar faptul că nu vrem să ne gândim la aşa ceva sau să trăim cu speranţa că nouă nu ni se poate întâmpla nu reprezintă o plasă de siguranţă care să ne salveze.

Este necesar să fim conştienţi că sumele de bani sunt cele care ne uşurează situaţiile financiare dificile care apar.

Acum probabil te întrebi: “Cum mă poţi ajuta pe mine Carmen?”

Ei bine, printr-o discuţie personalizată şi gratuită a necesităţilor tale în care vom discuta despre tine şi despre ce presupune un plan de protecţie financiar conform atât cu nevoile tale cât şi cu bugetul pe care eşti dispus să îl investeşti în el.

Împreună construim un plan prin care fiecare se poate proteja şi îşi poate proteja şi familia în cazul apariţiei unor evenimente negative care pot destabiliza nivelul de trai.

Tu decizi beneficiile şi costurile în care sa te încadrezi.

Ce poate fi mai simplu decât un plan “Aşa cum vrei tu”?

La finalul consultanţei vei vedea cum scutul tău de protecţie împotriva evenimentelor neprevăzute se modifică.

Fie că alegi să începi un plan de protecţie sau nu, important este că ai făcut primul pas în a te informa! Contactează-mă şi te asigur că informaţiile pe care le vei primi te vor ajuta.

Oferă-ţi singur şansa de a afla ce presupune protecţia financiară!

Ţine minte: Mai târziu devine prea târziu!