Friday Sep 22, 2023

Despre mine

Bună!

Sunt Carmen Ungureanu, planificator financiar.

 Mai simplu, sunt partenerul tău care te ajută cu planificarea financiară pentru anumite obiective din viaţa ta.

Ca planificator financiar, te pot ajuta cu gestionarea finanţelor personale, identificarea obiectivelor financiare şi dezvoltarea unui plan personalizat pentru a le atinge.

Cred cu tărie că fiecare persoană are obiective financiare unice, aşa că prin analiză atentă a situaţiilor financiare individuale, identific obiectivele şi nevoile fiecărui client şi dezvolt strategii adaptate specific lor.

Unul dintre principalele mele obiective este de a-i ajuta pe clienţi să înţeleagă mai bine gestionarea finanţelor personale şi să-şi dezvolte o strategie pe termen lung pentru a-şi atinge obiectivele financiare.

Cu o abordare empatică şi orientată către client, încurajez transparenţa şi comunicarea deschisă pentru a construi o relaţie de încredere cu fiecare persoană pe care o consiliez.

.

Totodată,  îmi doresc să pot transmite comportamentele financiare sănătoase mai departe, atât copiilor cât şi adulţilor.

Grija pentru viitor înseamnă mai mult decât economisire, iar pentru a ne proteja de evenimentele neprevăzute care pot apărea, este de preferat să ne disciplinăm şi să găsim un echilibru în vieţile noastre.

Disciplina înseamnă echilibru şi cu cât înțelegem mai bine conceptele financiare și mecanismele din spatele lor, cu atât putem cunoaște mai bine şi riscurile și oportunitățile pe care le prezintă.

Faptul că pot contribui la îmbunătăţirea vieţii financiare a clienţilor mei este o sursă de satisfacţie şi împlinire profesională. Vizualizez fiecare obiectiv atins de clienţii mei ca pe un succes personal şi sunt dedicată în continuare să ofer suportul necesar pentru a-i ajuta să-şi construiască un viitor stabil şi prosper.

Back to Top